• Get your track VocaliZed today!

  Wij halen de stress uit het opnemen van backings!

 • Ons Concept

  Wij Creeren en Wij Leveren

  We kennen de het wel

  Als professionele muzikanten die al wat jaren in de muziek industrie werken weten wij hoeveel tijd, energie, geld en stress er achter het opnemen van elke single of album zit. Studios, producers en muzikanten hebben allemaal hun prijskaartje, dus als jouw song bijna klaar is voor het mixen en masteren kunnen de laatste puntjes op de i (mits deze aan de professionals worden overgelaten) kunnen ineens heel duur zijn.

  Wij maken het makkelijker en betaalbaar

  Vocals by Jam-it! maakt schitterende vocale arrangementen voor jouw song en boekt professionele zangers om ze op te nemen in de studio. Jij hoeft alleen maar een werkmix van jouw song naar ons op te sturen en binnen slechts enkele dagen ontvang je van ons de opgenomen vocal sporen!

  How het werkt

  1. Neem contact op met ons en vertel ons wat jouw wensen zijn
  2. Upload jouw track
  3. Wij verzenden binnen 5 dagen een mix. (Of binnen 2-3 dagen als je het process wilt versnellen)
  4. Je mag gebruik maken van een GRATIS revisie en extra revisies voor €25 per stuk
  5. Je ontvangt bij goedkeuring van de vocals van ons de losse en droge vocal sporen in WAV. formaat (andere formaten mogelijk)
 • Beluister ons werk

  Dit is het werk van slechts een van onze vocalisten. Momenteel zijn we onze demo bibliotheek aan het uitbreiden en zullen binnenkort audio voorbeelden van onze andere vocalisten toevoegen!

 • Tarieven

  Stuur jouw werkmix of demo naar info@jamitstudios.nl en vertel ons precies wat je in gedachten hebt voor jouw song. Wij zullen jou een leuke aanbieding voorstellen en versturen de eerste versie van de vocalen binnen no time!

 • Mail Ons

  Aarzel niet om ons te contacten!

  All Posts
  ×